Start player for Always Elvis Radio

Den officielle danske Elvis Presley fanklub

 

The Official Elvis Presley Fan Club Of Denmark så dagens lys i 1990 og er en forholdsvis ny fanklub for Elvis Presley. Og som navnet ganske rigtigt siger, så er klubben den officielle danske Elvis Presley fanklub. Klubben har i de forgangne år støt og roligt vokset sig så stor, at den i dag er en af de toneangivende på verdensplan uden på nogen måde at have mistet jordforbindelsen til den enkelte Elvis fan. Vi udgør i dag et medlemskab på hele 1.500 mennesker, som på hver sin måde finder interesse og glæde i Elvis Presley, hans liv, musik og virke. I dag har klubben også navnet Elvis Unlimited.

Klubben har siden sin start udgivet bladet "Elvis News" som udkommer seks gange årligt til alle medlemmer. Et års medlemskab koster den klejne sum af kun Kr. 250.- I bladet finder du spændende nyheder, artikler, interviews (med bl.a tidligere navne som Nancy Sinatra, Harold Lloyd, Tony Joe White, B. B. King, Kathy Westmoreland, Dick Grob, Billy Swan m.fl.), anmeldelser og meget andet godt om Elvis. I takt med, at klubben har udviklet sig, har bladet det også og det er i dag lækkert indsvøbt på 40 sider tilsat flotte farvebilleder på tykt papir. I 1998 fik bladet en engelsksproget lillesøster i form af "Elvis Unlimited".

Klubbens helt store scoop er dog den årlige Elvis Convention i Randers. Her har publikum hvert år muligheden for at møde og opleve et fantastisk show med folk, som har haft en tilknytning til Elvis. Folk fra hele Europa valfarter til Randers hvert år for at opleve dette fantastiske show. Vi kan i flæng nævne dem, der har besøgt os siden 1992: Sam Thompson, Shaun Nielsen, Charlie Hodge, Ernst Mikael Jørgensen, The Sweet Inspirations, TCB Band (bestående af Jerry Scheff, James Burton, Glen D. Hardin og Ronnie Tutt), John Wilkinson, Charlie McCoy, Dough Church, D. J. Fontana, Scotty Moore, Ronnie McDowell, Per Erik "Pete" Hellin, Mondo Carne og Jenson Bloomer, Taggy Tones, J. D. Sumner & The Stamps, Al Dvorin og Skeeter Davis. Foruden disse fine og tætknyttede personer til Elvis, har klubben også haft fornøjelsen at præsentere: Jørgen de Mylius, Bill E. Burk, The Jordaniares, Wanda Jackson, The Imperials, Larry Geller og Red West!

Klubben er også vært for vores årlige populære ture til USA, hvor vi kan tilbyde ture til de steder i USA, hvor Elvis har opholdt sig. Foruden Graceland har vi besøgt Tupelo, Las Vegas, Hawaii, Nashville, Sun Records, Studio B og vi kunne blive ved! Vi arrangerer i samarbejde med Rejse Agenterne ture til USA i januar og august hvert år.

Det er også igennem Elvis Unlimited, at du kan købe de eftertragtede Follow That Dream udgivelser. Cd'erne indeholder unikke og sjældne optagelser med Elvis, som ellers ikke kan købes i butikkerne. Og Cd'erne kan købes i vores helt egen 100 % Elvis butik i Randers som bærer klubbens navn Elvis Unlimited. I butikken kan du købe stort set alt med Elvis. Vi kan tilbyde et af Europas største udbud af Elvis relaterede ting og sager såsom cd'ere, bøger, magasiner, plader og masser af andre spændende ting. Det skal dertil lige nævnes, at vi har vores eget forlag og label som bærer navnet EU Productions.

Foruden alt dette åbnede vi også vores første Elvis museum i 1994 i Søndervig. Efter en flytning til Odense og tilbage til Søndervig er museet nu kommet tilbage til Randers.


Der kunne desværre ikke linkes direkte til Et års medlemskab af The Official Elvis Presley Fan Club Of Denmark i shoppen.
Klik her for at søge efter produktet i shoppen.

Et års medlemskab koster kr. 250.00

 

Desuden har Elvis News et engelsk søster blad med navnet

Elvis Unlimited


Skandinavien har altid været kendt for sine høje standarter. Tænk bare på Ernst Jørgensens bøger og RCA/BMG/FTD udgivelserne, som alle bliver produceret af ham.

Elvis Unlimited er verdenskendt blandt Elvis fans. Selve magasinet udkommer fire gange om året, det består af 80 sider, trykt i farver på højkvalitetspapir.

Elvis Unlimited fokuserer på en ærlig og seriøs måde på manden "Elvis Presley" og hans musik. Blandt de velrespekteret Elvis skribenter som skriver for Elvis Unlimited er navne som Ger Rijff, David Parker, Shaun Livesy, Henrik Knudsen, og mange flere

Dette kan du forvente som medlem hos Elvis Unlimiteds Officielle Danske Elvis Presley Fan Klub: Seriøse interviews med Elvis' musikere, familie og venner. Vi har allerede trykt interviews med: James Burton, Tom Jones, Scotty Moore, Shaun "Sherrill" Nielsen, Ronnie Tutt, Jerry Scheff, D.J. Fontana, The Sweet Inspirations, Millie Kirkham og Glen D. Hardin

  • Ærlige og informerende anmeldelser af nye udgivelser (Også bootlegs)
  • Alle de seneste nyheder fra Elvis-verdenen
  • Altid spændene og informerende artikler
  • Sjældne billeder og meget, meget mere               

Et års abonnement koster kr. 200.00

 

V.I.P. medlemskab

Ønsker man at modtage begge blade kan man bestille et V.I.P. medlemskab, som også giver mange andre fordele blandt andet 10 % rabat i vores shop, fri entré for medlemmet til vores museum hos raceland Randers og meget andet. 


Der kunne desværre ikke linkes direkte til VIP Medlemskab 2013 i shoppen.
Klik her for at søge efter produktet i shoppen.

 

Har du lyst til at vide meget mere om The Official Elvis Presley Fan Club Of Denmark kan du kontakte os her:

Graceland Randers
Graceland Randers Vej 13
8960 Randers SØ
Danmark

Tlf. +45 8642 9696
Fax. +45 8642 8484
E-mail: info@gracelandranders.dk

Find os på Facebook: klik her