Start player for Always Elvis Radioll">

Vi er stolte af at præsentere

Graceland Randers Legacy Protectors

Graceland Randers Legacy Protectors udvælges på baggrund af deres indsats og evne til at holde Elvis Presleys minde i live og udbrede kendskabet til hans musik.


Scotty Moore

27. december 2011

Scotty var med fra starten i 1954, da han og Bill Black (bassist) sammen med Elvis inspillede den første single ”That’s Alright Mama” på SUN Records i Memphis og efterfølgende turnerede sydstaterne rundt i forsøget på at slå igennem. Scotty blev i 2011 udnævnt som nr. 29 på Rolling Stone Magazines liste ”100 Greatest Guitarists of All Time”.

 

www.scottymoore.net

 

 

Gordon Stoker

26. december 2011

Gordon Stoker var medlem af Elvis’ berømte kor The Jordanaires og indspillede mange sange og albums med Elvis, primært i de tidlige år. Gordon Stoker blev udnævnt Graceland Randers Legacy Protector i hans hjem i Nashville. Gordon indspillede og optrådte med Elvis i perioden 1956 til 1970. The Jordanaires er nok det mest kendte af alle de kor, der arbejdede med Elvis.

 

www.jordanaires.net/GordonStoker

 

 

 

Sir Cliff Richard

11. november 2011

Sir Cliff Richards musikkarriere kørte parallelt med Elvis’ og er en form for indikation af, hvor Elvis kunne være karrieremæssigt, hvis han havde været her i dag. Som Graceland Randers & Elvis Protector handler det jo om at holde Elvis’ minde i live og udbrede kendskabet til hans musik. Hvem bedre til dette end et af verdens helt store ikoner, der tilmed selv har fundet megen inspiration i Elvis' musik.

 

www.cliffrichard.org

 

 

 
 

Bob Moore

31. oktober 2011

Bob Moore var Elvis’ bassist og medvirker bl.a. på indspilningerne ”His Latest Flame”, ”Wooden Heart” og ”(You’re The) Devil In Disguise”. Bob Moore er en af de største bassister i verden og han har længe været et ikon i Nashville, musikkens by. Han har medvirket på indspilninger med de største stjerner, bl.a. Roy Orbison, Simon & Garfunkel, Jerry Lee Lewis, Kenny Rogers m.fl. Han blev optaget i Musicians Hall of Fame i 2007.

 

www.nashvillesound.net

 

 

 

Peter Viskinde

12. august 2011

Peter Viskinde har en lang musikkarriere bag sig. Han var en del af det store 80er band Malurt og efterfølgende af storsuccessen Big Fat Snake, med hvem han bl.a. udgav live CDen "One Night of Sin" med TCB Band. Han spiller i dag med sit eget band Peter Viskinde Band og laver desuden lidt soloprojekter indimellem. Han har flere gange optrådt med Elvis numre også i samarbejde med Graceland Randers/Elvis Unlimited. Peter Viskinde Band var en del af vores store åbningsshow og efterfølgende koncert på Graceland Randers. 

 

www.peterviskinde.dk

 

 

 
 

Jimmy Jørgensen

12. august 2011

Jimmy Jørgensen startede som medlem af Hotel Hunger i midten af 80'erne og har desuden medvirket i flere film og TV-serier. Hans musikgenre spænder vidt og han har naturligvis også sunget masser af Elvis, bl.a. ved den officielle åbning af Randers Festuge 2011.

 

www.jimmyjørgensen.dk

 

 

 

 
 

Rock Nalle

19. maj 2011

Nalle alias Roland Lyhr Sørensen er født i 1943 og har gennem tiden hentet inspiration fra Elvis Presley, Fats Domino, Little Richard og Jerry Lee Lewis. Vor Nalle er intet mindre end en kæmpe legende i dansk rockmusik. Fra kopien af "In the Midnight Hour" til "It's a Wonderful Life" er der én knaldrød pigtråd: den smukkeste dybt følsomme soulstemme på denne side af Mississippibæltet!
Førhen var han kendt for sine danske fortolkninger af klassiske rock ’n roll sange. Nu er han kendt for sine fremragende fortolkninger af klassiske amerikanske roots- og bluessange.

 

 

 
 

Jørgen de Mylius

12. marts 2011

Jørgen de Mylius er født i 1946 og uddannet journalist i 1968. Han er mest kendt for sit TV-/radioprogram "Eldorado" på DR/P4 og for sin værtsroller under Det Danske Melodi Grand Prix (11 stk.) og Det Europæiske Melodi Grand Prix (24 stk.). Han har skrevet indtil flere artikler om film og musik og skrevet sangtekster til mange store Dansk Top hits. Jørgen de Mylius har skrevet biografier om Elvis, Cliff Richard m.fl. samt udgivet en CD med Elvis' danske hits. Han var konferencier ved åbningsshowet "Celebrating Graceland Randers Red Carpet Show"


 www.demylius.dK

 

 

 

Volbeat

25. februar 2011

Forsanger Michael Poulsen og resten af Volbeat blev de første ambassadører for Graceland Randers. Det skete da bandet fik rundvisning på et endnu ikke færdigbygget Graceland Randers inden de samme aften spillede for udsolgte huse på deres Danmarksturné.

Volbeat er fornyere ligesom Elvis var det og Michael Poulsen er selv stor Elvis fan og meget stolt over udnævnelsen. Han har Henrik at takke for sin store Elvis samling.

Volbeat har fundet en del inspiration fra Elvis, hvilket tydeligt høres på flere af deres sange - noget der overrasker mange, da deres genre ikke nødvendigvis ligger sig klods op af Elvis'.


www.volbeat.dk

 

 

 
 

 Mike Andersen

20. november 2011

 

 
 

Charles Stone

13. februar 2012 

Som tour producer for Elvis Presley i 1970’erne, havde Charles Stone en sjældne mulighed for at arbejde tæt sammen med Elvis Presley. Charles fløj med Elvis og hans medarbejdere på ’Lisa Marie’, fra by til by hver gang Elvis var på tourné. Charles oplevede det daglige liv i Elvis' verden og udviklede et tæt samarbejde og et nært venskab med oberst Parker og hele TCB gruppen.

Charles begyndte sin karriere inden for underholdning i midten af 1960’erne som booking agent og arbejdede med populære navne som Little Richard, Fats Domino, Louis Armstrong, og Coasters. I slutningen af 1960’erne, rekrutterede Concerts West Charles til at promovere kunstnere som Led Zeppelin, Chicago, Grand Funk, Three Dog Night, Frank Sinatra og i sidste ende Elvis Presley. Charles bor i dag i Dallas, Texas, hvor han fortsætter med at holde Elvis’ minde i live.

 

 
 
 James Burton

28. oktober 2012 

James Burton, er ikke bare kendt som Elvis’ guitarist gennem flere år, men også som en af verdens bedste indenfor sit felt. Han blev tidligere på året placeret som nr. 19 på Rolling Stone Magazines 100 Greatest Guitarists. En liste som er sammensat ud fra musikbranchens egne nomineringer.

James Burtons er et ikon, som – foruden Elvis Presley – har arbejdet sammen med bl.a. Ricky Nelson, Roy Orbison, Elvis Costello, Jerry Lee Lewis, John Denver, Johnny Cash, Kenny Rogers, Nancy Sinatra, Pat Boone, The Everly Brothers, The Monkeys og Flemming Bamse Jørgensen.