Start player for Always Elvis Radio

Nyhed oprettet d. 09-01-2011

Medlemskab 2011


Bookmark and Share

Har du endnu ikke meldt dig ind for 2011, kan du stadig nå det. Også med en gratis Elvis Bonus CD. Hvorfor ikke gøre det i dag?


Vi nærmer os årets afslutning og de sidste blade er i produktion og postes inden årets udgang!

Vi plejer at tilbyde en lille "præmie" til dem som indbetaler inden JULEAFTEN og det gør vi så også i år. Men for at give alle en fair chance og lidt god tid, får du denne information allerede nu.

Alle som melder sig ind for året 2011, vil modtage en gratis CD med første blad. En CD som kun vil kunne erhverves sammen med medlemskabet! En helt unik cd i et meget begrænset oplag. Den får alle de første 1500 medlemmer.

Betaler du så inden den 24.12.2010, deltager du i lodtrækningen om 2 VIP billetter til den officielle åbning af Graceland-Randers. Der vil ikke være mulighed for at købe disse billetter. Disse 2 VIP billetter giver dig chancen for at se GRACELAND-RANDERS før det bliver åbnet for offentligheden. Det betyder samtidigt at man vil komme "bag kulisserne" på åbningsdagen, en chance kun meget få har chancen for den dag! Held og lykke!

Til VIP medlemskabet skal det måske lige for en god ordens skyld nævnes, at man ikke har fri adgang til Graceland-Randers, MEN man får 20% rabat på billetterne, uanset hvor mange man køber. Samt at man førstegang man besøger GRACELAND-RANDERS vil modtage en velkomst gave! Mere information senere om alle de fordele man har som VIP medlem. 2011 bliver et SPÆNDENDE år! Man har selvfølgelig stadig 10% rabat på alle ikke nedsatte vare hos Elvis Unlimited.

Bestil dit medlemskab for 2011 allerede i dag. Vi siger velkommen til nye og gamle medlemmer.

Vinderen vil bliver ringet op JULEAFTEN*s dag med den glædelige nyhed! Så husk at skrive dit telefonnummer ordreformen. Gerne mobilnummer.


Der kunne desværre ikke linkes direkte til Et års medlemskab af The Official Elvis Presley Fan Club Of Denmark i shoppen.
Klik her for at søge efter produktet i shoppen.

PS: Dem som allerede har betalt for 2011 deltager selvfølgelig i denne konkurrence og modtager også en CD med første blad næste år!