Start player for Always Elvis Radio

Nyhed oprettet d. 17-12-2010

Wild Tiger at The Hilton - ude i midten af januar


Bookmark and Share

"MxF ugiver snart deres nye CD "Wild Tiger at The Hilton", som er en optagelse af Midnatsshowet i Vegas den 22. august 1974.

Elvis' optræden er superb, stadig på toppen af sin formåen, leverer han et langt og utroligt intenst show med en unægtelig friskhed. Elvis var energisk på scenen, fuld af entusiasme og sang med power og følelser, og leverede et solidt og elskeligt repertoire, såsom den nye "It's Midnight" og klassikeren "You Gave Me a Mountain" fantastisk sunget.

På samme tid inkorporerede han også tunge rock sange som "Big Boss Man" og showstopperen "If You Talk In Your Sleep". Sæsonen vil bl.a. blive husket for den store åbningsaften, for de utallige dialoger og for den fortræffelige musik. Elvis ser fantastisk ud og det er tydeligt, at musikken holder hans hjerne i omdrejninger.

Lyden er rigtig god, en utrolig publikum-optagelse. Udgangspunktet er en tidlig generations mono-bånd af ekstremt høj kvalitet, som har muliggjort en re-mastering på et helt simpelt plan, hvor fokus lå i at reducere frekvensstøjen og samtidig fremhæve en mere ren lyd.

For første gang fra MxF leveres CD i en deluxe DIGIPACK, indeholdende en kollektion af live billeder fra de to Dinner Shows den 24. og 25. august. Vi elsker dette show, det er tydeligt, at vi har at gøre med den tidlige rå rock-udgave af Elvis fra 69/71, men til trods for nogle begræsninger og en udvikling af stilen til en mere komplet musikalsk vifte, er manden stadig på toppen og en Elvis på toppen er lig med en uforglemmelig oplevelse for de, som var med til showet og for de af os, som er klar til at lytte. Gå ikke glip af den!!!! 

Tracklist:

CD time 64.50

01.2001 Theme; 02.C, C Rider; 03.I Got A Woman/Amen; 04.Love Me; 05.If You Love Me Let Me Know; 06.It’s Midnight; 07.Fever; 08.Love Me Tender; 09.All Shook Up; 10. 11.I'm Leaving 12.Softly As I Leave You;13.Hound Dog;14.You Gave Me A Mountain;15.Intro John O' Grady; 16.Suspicious Minds;17.An Der Schonen Blaue Donau;18.Introductions;19.If You Talk In Your Sleep;20.Why Me Lord;21.Teddy Bear/Don't Be Cruel;22.Help Me;23.The First Time Ever I Saw Your Face;24.Let Me Be There(with Reprise);25.Can't Help Falling In Love/Closing Vamp"

Source: EC