Start player for Always Elvis Radio

Nyhed oprettet d. 13-01-2011

Hemmelig Elvis & Jerry Lee Lewis optagelse tilsyneladende fundet!


Bookmark and Share

Hemmelig Elvis & Jerry Lee Lewis optagelse tilsyneladende fundet!

Det siges at være et bånd på mere end 30 minutter med Elvis i en privat session, optaget i Jerry Lee Lewis' hjem i 1960.

Musiker Rod Lambert fandt båndet i en kasse, han købte til et garagesalg for 14 år siden.

"Jeg havde ingen ide om hvad, der var på båndet indtil januar 2009. Der stod Jerry Lee, Elvis and Mack Vickery på båndet, men jeg troede bare, at det var standard sange med kunsterne. Jeg købte dengang gamle bånd, som jeg brugte til at overspille på, men da jeg så, der stod Elvis på det, kunne jeg ikke få mig selv til at bruge det, så jeg smed det tilbage i kassen" sagde Lambert.

Båndet skulle efter sigende inkludere en smule snak og en hel del sang og højdepunktet skulle være den eneste eksisterende duet mellem Elvis og Jerry Lee.

Også til stede ved denne session var deres fælles ven, Mack Vickery, som havde en kortvarig kontrakt med Sun Records og som senere blev en anerkendt og succesfuld sangskriver i Nashville.

Rod Lambert har fået båndet verificeret og lavet en stemme ID, udført af en de førende eksperter indenfor audio retsvidenskaben. Resultatet var positiv for både Elvis og Jerry Lee. Optagelsen blev efterfølgende bragt til personerne med ansvaret for Elvis' katalog, men de mente ikke, at det var Elvis' stemme på båndet. De var dog enige i, at det var Jerry Lee Lewis. 

Forskellige lydstykker er lagt op på NewVee.com, så kan du selv vurdere, om du synes det er Elvis eller ej. 

Kilde: Pressemeddelelse, Rod Lambert


Hør lydstykkerne her (medlemskab af siden påkrævet)