Start player for Always Elvis Radio

Nyhed oprettet d. 24-01-2011

Update på Lamar Fikes død


Bookmark and Share

"Jeg har desværre den sørgelige opgave at annoncere, at Lamar Fike desværre er død. Tommy McDonald, Lamars fætter og nære ven, var hos Lamar hver dag på hospitalet i Arlington, Texas. Lamar sov stille ind i går aftes, fredag den 21. januar.

Lamar havde været indlagt siden 14. oktober og var blevet forflyttet til fysioterapi-afdelingen på hospitalet. Desværre blev hans tilstand ikke forbedret og han måtte retur på hospitalet for en måneds tid siden.

Bortset fra Red West var Lamar i Elvis' følge længst og han forblev en nær ven indtil Elvis' død. Lamar var også nært knyttet til Elvis' mor.

Lamars ønske om at blive kremeret bliver udført af Brown, Owen, Brumley Funeral Home, Ft. Worth. Der afholdes in mindehøjtidelighed i Mart, Texas, en af Lamars barndomshjembyer, datoen annonceres senere. Han blev født i Cleveland, Mississippi den 11. november 1935.

For os i the Memphis Mafia, som vedblev at være hans ven, er dette et stort og sørgeligt tab af endnu et medlem af vores gruppe. Må G-d velsigne hans sjæl og må han hvile i fred.

Marty"