Henrik Knudsen fra Graceland Randers har været i København for at deltage i radio-programmet »Eldorado,« der bliver bestyret af Jørgen de Mylius. Jørgen de Mylius har flere gange udtrykt sin store interesse for både Elvis og Henrik Knudsens projekt i Randers med Graceland Randers.

Oplagt ambassadør

Derfor var det rimeligt oplagt at spørge Jørgen de Mylius, om han havde lyst til at være »Legacy Protector« - eller ambassdør - for »Graceland Randers«, nøjagtig som bandet »Volbeat,« der blev udnævnt til ambassadører, da band-medlemmerne forleden gæstede Randers.

»Jeg spurgte Jørgen de Mylius, om han kunne tænke sig at være med, og det ville han meget gerne - ja faktisk blev han rigtig glad for at blive spurgt,« siger en munter Henrik Knudsen over telefonen.

»Jørgen de Mylius passer perfekt ind i vores koncept for, hvem vi gerne vil have som ambassadører for »Graceland Randers« - han er jo indbegrebet af at formidle pop-musik i Danmark.«

Konferencier

»Han kommer i øvrigt også til åbningen af »Graceland Randers,« hvor han skal være konferencier i »Ridehuset« og derudover også være tovholder på alle de forskellige ting, der kommer til at foregå ude på »Graceland Randers,« siger Henrik Knudsen.

Jørgen de Mylius bemærker:

»Jeg bakker fuldt op om »Graceland Randers« - det er en fantastisk attraktion for hele Danmark, og jeg glæder mig til at se det hele 15. april.«