Start player for Always Elvis Radio

Nyhed oprettet d. 13-07-2011

Update på SonnyBookmark and Share

Update fra Sandi Pichon:

"Jeg talte med Sonny her til morgen. Han er stadig utroligt svag og har mange smerter. Han sagde, at han stort set ikke havde nogen følelse i sine fødder og det, han kan føle brænder og smerter... At det føles som om nogen har bundet noget om hans ankler og afskåret blodet til foden. Lægerne tvivler nu på, at de vil sende ham hjem i denne uge, for som de sagde, hvis han får et tilbagefald, kan det ende med at være værre end de oprindelige komplikationer.

De har nu besluttet sig for ikke at sende ham, da de ønsker mere kontrol over staphylococ-infektionen inden han sendes hjem, hvilket i mine øjne er rigtig godt. De ønsker at kunne give ham medicin i pilleform for at bekæmpe infektionen. Staphylococcer er et seriøst problem, som kan medføre døden og jeg er glad for, at lægerne ikke negligerer det. Blodpropperne er et andet seriøst problem. Når han ikke får ilt, bliver han hurtig åndeløs bare ved at tale, så jeg bad ham om at tie stille (og I ved alle hvordan Sonny elsker at snakke LOL). Han sagde, at fysioterapien kører ham helt død for energi, men han ved, at det vil gøre ham stærkere.

Bliv ved med at bede for Sonny, for jeres bønner virker! Jeg bliver så glad over at se de mange kort, der kommer til ham. Han sagde i morges, at han var utroligt rørt over, at kortene er håndskrevede - i denne computertid - at folk har brugt tid på at skrive en besked i et kort varmer hans hjerte. Tak igen. Han mener stadig, at han vil være klar til Labor Day eventen i New Hampshire. Han bad mig sørge for, at der står en kørestol klar til ham til og fra flyet... Jeg håber han har ret, men jeg afventer indtil vi ser hans fremgang, efter han sendes hjem. Jeg er lykkelig over, at han er positiv og optimistisk, men jeg har stadig mine forbehold. Jeg ønsker bare ikke at se ham i gang for tidligt. Tak igen for jeres bekymringer og omsorg.

Sandi"