Start player for Always Elvis Radio

Nyhed oprettet d. 25-08-2011 01:00:00

Chris Isaak laver Sun coversBookmark and Share

Chris Isaak siger, at hans kommende album Beyond the Sun er "et album, han har ønsket at lave hele sit liv." En samling af coverversioner af sange, som Sun Records' artister gjorde berømte, udgives 18. oktober.

"Hvis det handlede om liv eller død, eller i forbindelse med et quizshow eller den slags og nogen sagde "Vælg din kategori. Hvad kender du mere til end noget andet, ville jeg vælge Sun Studios" fortalte Isaak under et interview med Billboard.com. "De drenge - Elvis, Johnny Cash, Roy Orbison, Jerry Lee Lewis - det er hvad jeg er lavet af. Det er i min DNA. Så at få mulighed for at lave dette album var noget ganske særligt."

Højdepunkterne på albummet inkluderer coverversioner af Cash's "Ring of Fire" Presley's "It's Now or Never" og Lewis's "Great Balls of Fire". Som albumtitlen også antyder, så inkluderer det også materiale indspillet af Sun-artister efter de forlod det legendariske pladeselskab.

"Den røde tråd er, at alle sangene er indspillet af artister, som Sun-grundlægger Sam Phillips opdagede og indspillede" siger Isaak. "Det vi har forsøgt at gøre er at vise hvad, der blev indspillet hos Sun og måske vise hvad, der blev indspillet senere i deres karriere. På en måde at vise hvor rock 'n roll startede og hvad det udviklede sig til."

Kilde: Gibson.com