Start player for Always Elvis Radio

Nyhed oprettet d. 21-09-2011

Billy Stanley norsk giftBookmark and Share

"Da den norske Elvis-fan Monica Paulsen for 24 år siden tog til Memphis for at besøge legendens gravsted, mødte hun tilfældigvis en mand ved navn Bill Stanley.

Det viste sig, at Bill var Elvis Presleys stedbror, og den kun 17 årige pige forelskede sig voldsomt. Monica Paulsen besluttede sig for, at det var for tidligt at gifte sig, så hun tog hjem til Norge og fandt senere en norsk mand hun giftede sig med.

Senere blev hun skilt, og 22 år efter deres første møde tilføjede hun ham som ven på Facebook.

- Da jeg så billederne af hende på Facebook, huskede jeg med det samme den søde norske pige jeg havde mødt på hotellet i Memphis. Hun var stadig smuk, og nu var hun blevet voksen, fortæller Bill Stanley til norsk Se og Hør.

Efter kontakten blev etableret på nettet, tog Monica flere gange til Memphis, og for nylig giftede de to sig i Nashville.

Elvis havde en tvillingebror, der desværre var dødfødt, så han voksede op som enebarn indtil hans far, Vernon, giftede sig igen i 1960, og dermed fik han Bill Stanley som ny bror.

- Da vi kom ind i hans liv fik han pludselig tre brødre. Han var en virkelig omsorgsfuld storebror, og jeg savner ham hver dag, fortæller Billy i interviewet"

HUSK du har chancen for at møde Billy Stanley (for første gang i DK) til vores show "Good Rockin Tonite" på Værket d. 28. oktober 2011: Online billetbestilling - tlf. 89 13 51 10

  

Kilde: Ekstrabladet.dk