Start player for Always Elvis Radio

Nyhed oprettet d. 01-10-2011

Elvis emne ved juridisk uddannelsesseminarBookmark and Share

"Elvis var fascinerende," sagde Russell Fowler, en af direktørerne i Legal Aid East Tennessee. "Han var ikke retsagslysten, sagsøgte aldrig nogen. Han kunne finde på at fyre nogen og så give dem $50.000 bare for at være sød. Men da han døde, sprang retsager frem fra højre og venstre."

Elvis, Kongen af Rock and Roll, er blevet genstand for et nyt begreb i den juridiske verden: Elvis the lawsuit. Nu skal alle de sager hjælpe advokater med at nætstudere amerikansk lovgivning.

Legal Aid of East Tennessee sponsorerer en efteruddannelsessession under tilnavnet "Elvis lov. De statslige og føderale sager om den afdøde Konge af rock 'n' roll."

De deltagende advokater får tre timer af en nødvendig 15 timers årlig efteruddannelse. For at tiltrække opmærksomhed til sessionen har Legal Aid udsendt en mail med et berømt 1970-foto af Elvis og Richard Nixon.

Emnerne vil omfatte ejerskab af Elvis' 'navn, udseende og image, mediernes adgang til hans obduktionsrapport, stridigheder i forbindelse med solgte koncertbilletter umiddelbart før hans død, m.m.

Kilde: The Washington Times