Start player for Always Elvis Radio

Nyhed oprettet d. 06-10-2011

Vind billetter, hotel og meet-n-greetBookmark and Share

Pressemeddelelse:

Vind et møde med Elvis Presleys kendte stedbror

Nu kan alle fans af ”The King of Rock” komme helt tæt på myten om Elvis Presley. Ved at sende en støtte-sms til UNICEF By Randers hjælper man ikke alene underernærede børn i Uganda, man får også muligheden for at møde Elvis Presleys stedbror Billy Stanley.

Udover at være manden bag Graceland Randes og formand for den officielle Elvis Presley fanklub i Danmark er Henrik Knudsen også ambassadør for UNICEF.  Den kombination har han tidligere i år brugt til at udgive cd’en ”Always Elvis”. Salget af den særlige cd støtter børn i den tørkeramte provins Karamoja i Uganda. Nu tager Henrik Knudsen yderligere et par tiltag, der skal være med til at hjælpe børnene i Uganda.

Show med meet and greet
Den 28. oktober præsenterer Graceland Randers det store Elvis-show ”Good Rockin Tonite” med blandt andre Bob Moore, som var bassist for Elvis Presley.
Ved at støtte børnene i Karamoja kan man vinde to billetter til showet, der foregår på Værket i Randers. I pausen får I lejlighed til at hilse på Billy Stanley, der er Elvis Preslyes stedbror. Han har boet på Graceland sammen med Elvis i en årrække. Efter showet er der overnatning på Hotel Randes, der har sponseret et værelse til den særlige lejlighed. Dagen efter står den på besøg hos Graceland Randers med adgang til Elvis Museet.  Alt hvad du skal gøre for at komme i betragtning til denne præmie-pakke er at sende ordet: unicefby til sms 1231.

Dermed bidrager du til indsamlingen UNICEF By Randers med 50 kroner og er samtidig med i lodtrækningen om denne ”meet and greet-pakke”.
Konkurrencen løber i perioden: 9. – 23. oktober. 

UNICEF-menu
Graceland Randers tilbyder desuden en særlig menu i tiden 24. oktober – 24. november. Der vil her være mulighed for at smage en UNICEF-menu, som består af en amerikansk Cheese Burger med pommes frites, en lille sodavand samt softicebar. Menuen koster 148 kroner og for hver solgt menu går der 20 kroner til UNICEF By Randers.

Flere cd’er til salg
Ved en besøg på Graceland Randers er det også stadig muligt at købe ”Always Elvis”.  Cd’en lavede Henrik Knudsen i samarbejde med programchefen for Radio Alfa, Poul Foged, der i sine unge dage selv var formand for den danske Elvis Presley fan klub. Det var i 1964 – 1969, og siden har kongen af Rock-n-Roll hængt ved.

”Elvis er fantastisk. Det var jo ham, der opfandt pop og rock musikken. Det er som John Lennon har udtalt det. Før Elvis var der ingen ting. Og alle moderne pop og rock musikere har i dag en arv med sig fra Elvis Presley”, siger Poul Foged.

Poul har udvalgt numre til cd’en, der alle stammer fra den første del af Elvis Presleys karrierer. Blandt de 20 numre finder man titler som ”Hound dog” ”A Fool Such As I” og ”Love Me Tender. Cd’en koster 100 kroner og kan også købes igennem Radio Alfa. Overskuddet fra salget går ubeskåret til at hjælpe børnene i ugandiske Karamoja via UNICEF By Randers. 

Billetter kan desuden købes via Værket på tlf-nr. 8913 5110 eller Online billetbestilling