Start player for Always Elvis Radio

Nyhed oprettet d. 05-11-2011

Elvis & Marylin i nyt Facebook-spilBookmark and Share

Marilyn Monroe & Elvis i "Retro World"-spillet

Presley og Monroe er begge hovedkarakterer i Entertainment Games' episodiske, gratis eventyr "Retro World", som lanceres på Facebook den 8. november, for efterfølgende at udvides til Google+ m.m.

Men i et usædvanligt twist, vil Presley og Monroe ikke spille sig selv. Ligesom i Hollywood, spiller de roller i  det fortløbende peg-og-klik adventure spil.

I "Owl Files," den første "Retro World"-lancering, spiller Monroe en spion fra 1960'erne. En anden lancering har Presley som læge.

Formatet gør det muligt for stjernerne at dukke op i flere spil, efterhånden som forskellige karakterer, og begge ikoner vil også kunne købes som brugerdefinerede avatarer for spillere til at udforske spillets verden med.

Udover adventure spil, kan spillerne købe, tilpasse og køre ræs i klassiske biler, eller deltage i arcade-stil mini-spil som Mahjong med vennerne.

Spillene kører alle på Heyday-platform, som gør det muligt for udviklere at tage licenseret billeder fra Spiegel, Corbis og Getty og skabe interaktive oplevelser i årtierne fra 1950'erne til 1980'erne.

Entertainment Games har indgået partnerskab med Dick Clark som spilverdenens vært, hvor han vil fremstå som han gjorde i 70'erne og også være til rådighed som avatar. Clark vil også levere indhold, som spillerne kan købe i takt med, at "Retro World" udvider.

Kilde: Reuters