Start player for Always Elvis Radio

Nyhed oprettet d. 13-11-2011

16-årige Lauren Alaina skal oplyse Graceland, Memphis


Bookmark and Share

Dette efterår, vil den 16-årige Lauren Alaina (2. plads vinder i "American Idol"), skal hjælpe med at holde julefestlighederne i hævd på Graceland i Memphis - på RIGTIG Elvis maner!

Hun har i år fået den store ære at trykke på kontakten, der tænder alt Gracelands julelys. Lysshowet, som inkluderer Gracelands blå belysning, et krybbespil i naturtro størrelse og julemanden, der flyver i sin kane. Alle dekorationerne er opringeligt lavet af Elvis selv og resten af Presleyfamilien.

Lysceremonien er gratis og åben for publikum. Dette år er det specielt spændende, da Graceland i samarbejde med CMT og Sirius XM, har udstedt en præmie. En heldig fan vil blive fløjet til Memphis, blive vist rundt i seværdighederne og får chancen for at overnatte på Elvis Presley's Heartbreak Hotel. Derudover får vinderen et privat møde med Lauren Alaina.

Efter Alaina tænder lyset på Elvis' Graceland, der spænder ca. 10 tønder land, kommer julemanden og giver børn og deres familier mulighed for at få taget billeder sammen med ham.

Den officielle Graceland lys ceremoni, løber af stablen den 18. november. Hvis du ikke kan være der selv, kan du alligevel komme i julestemning sammen med Alaina, da hele begivenheden bliver sendt direkte via GracelandCam på Elvis.com.