Start player for Always Elvis Radio

Nyhed oprettet d. 30-11-2011 14:00:00

Nathan Tutt - Hvil i fredBookmark and Share

Nathan Tutt, søn af Donna og Ronnie er desværre ikke hos os mere. Vores dybeste medfølelse til Donna & Ronnie og resten af Nathans familie og venner.

TCB Band skrev følgende på deres facebook side:

"Det er med stor sorg, at vi må offentliggøre denne sørgelige nyhed. I går i Nathans blog stod der, at han var indlagt på hospitalet i Reno, Nevada og var ustabil dog stadig kæmpende, men hans krop var ikke. Vi fik beskeden tidligt i morges om, at Nathan var gået bort senere samme aften efter lang kamp for at overvinde sygdommen. Vores hjerter, tanker og bønner er hos Donna, Ronnie, Hilary, Gavin, Gipsy og hele Tutt/Campbell-familien. Vi håber, I alle vil hjælpe os med at vise dem vores fortsatte støtte og bønner.

I mellemtiden, beder vi jer inderligt om at fortsætte med at efterlade jeres støttende beskeder til hans familie. Auktionen nedenfor vil fortsætte som planlagt og 100% af de donerede midler går til Nathans behandlingsudgifter som lovet."

Følg TCB Band på facebook og hjælp Donna & Ronnie og resten af familien igennem deres svære tid: http://www.facebook.com/?ref=logo#!/pages/TCB-BAND/67149830808

Nathan Tutt, R.I.P.