Start player for Always Elvis Radio

Nyhed oprettet d. 12-12-2011

Støttekoncert, Det Lærende FængselBookmark and Share

Jailhouse Rock på Graceland Randers

Graceland Randers lægger lokaler til lokal støttekoncert for ”Det lærende fængsel”. Det Lærende Fængsel er et tværfagligt og tværpolitisk projekt, som arbejder med at udvikle ressourcer, både menneskelige og økonomiske for indsatte i de danske fængsler og især i det lukkede fængselssystem. Projektet er startet på frivillig basis og målsætningen er at få indført uddannelse i fængslerne, så de indsatte bedre kan resocialisere sig og komme på arbejdsmarkedet, når de bliver løsladt og dermed også være med til at forhindre tilbagefald til kriminaliteten.

For at synliggøre og skabe opmærksomhed omkring Det Lærende Fængsel, er der nedsat en Kultur og Event afdeling, som med en støttekoncert på Graceland Randers, håber at skabe større kendskab til projektet. Keld Christensen, der er ansat som daglig leder af Kultur og Event, kender det randrusianske musikmiljø særdeles godt og har fået stablet et musikprogram på benene, så selv Elvis vil rocke med. Alle musikerne spiller gratis og fra kl. 18:00 kan du opleve Torben Pape fra Blueshots, Peter Vildman med band og Frontseat + special guest star Mads Pedersen.

Det Lærende Fængsel er en vision om at generere menneskelige ressourcer i fængslerne, som vil gavne de indsatte, familierne, samfundsøkonomien og velfærdet i samfundet. Det lærende fængsel vil gøre fængsler udviklende og ikke afviklende og i et tværfagligt samarbejde mellem offentlige, private og civile aktører definere og udvikle en fængselsstruktur, hvor der stilles skarp på organisation, kultur og læring. Det Lærende Fængsel ønsker at sikre mennesker ikke kommer tilbage til fængsel igen og igen.

Støttekoncerten på Graceland Randers er den 28. december fra kl. 18:00-24:00 – entré er 150 kr.

Læs mere om Det Lærende Fængsel på detlærendefængsel.org eller på Facebookgruppen