Start player for Always Elvis Radio

Nyhed oprettet d. 20-12-2011 13:00:00

Masser af arrangementer den kommende tid


Bookmark and Share

2012 bliver endnu et sjovt og fantastisk år at være Elvis fan!

- Vi starter året ud med 77 års fødselsdags arrangement for Elvis på Graceland Randers d. 8 januar.

- I februar måned er vi med på Elvis Forever turneen med Charles Stone og et par fantastiske sangere fra USA med stort orkester. turneen kommer rundt i hele DK og billetter kan bestilles på billetlugen og billetnet. Husk at brug koden GRACELAND RANDERS når du bestiller billet så får du nemlig rabat.

- I Marts måned arrangerer vi bustur til Elvis In Concert i Falconer salen, og vi arbejder netop nu på en afterparty hvor alle Elvis fans kan mødes efter koncerten til en sjov fest.

- I april har vi 1 års fødselsdagskoncert på Graceland Randers, med afsløring af vores nye Elvis statue, Konferencier v. Jørgen de Mylius, og underholdning med Maarten Jansen & The memphis Experience + surprise guest.

- I august rejser vi til USA på en fantastisk tur til Memphis, Las Vegas og Hawaii, rejsetiderne er lagt op her på siden, men kontakt os endelig for yderligere information.

HUSK!! der er ikke ubegrænsede billetter og pladser og specielt koncerten i april er ved at være tæt på udsolgt, så vent ikke med at købe billet!


Der kunne desværre ikke linkes direkte til Billet til 1 års fødselsdagsshow D. 14. april 2012 kl. 20.00, M. Maarten og The Memphis Experience Band i shoppen.
Klik her for at søge efter produktet i shoppen.


Der kunne desværre ikke linkes direkte til Billet, Elvis 77-års fødselsdagsfest i shoppen.
Klik her for at søge efter produktet i shoppen.


Der kunne desværre ikke linkes direkte til Bustur til Elvis In Concert i Forum d. 24 marts 2012 i shoppen.
Klik her for at søge efter produktet i shoppen.