Start player for Always Elvis Radio

Nyhed oprettet d. 04-01-2012

Radio Alfa fejrer Elvis' fødselsdagBookmark and Share

Radio Alfa fejrer Elvis' fødselsdag                 

Den officielle Elvis-radio, Radio Alfa, fejrer naturligvis også Elvis' fødselsdag søndag den 8. januar 2012. I lighed med tidligere år er timen mellem 18 og 19 ryddet til udelukkende Elvis musik i en time med overskriften "Always Elvis". En titel der har været anvendt tidligere på Radio Alfa, hvor Henrik Knudsen har underholdt lytterne med Elvis anekdoter og musik fra Kongen selv. Titlen blev i øvrigt også anvendt til det album, som Radio Alfa og Graceland Randers udsendte samtidig med åbningen af turistattraktionen i Randers.

"Always Elvis" fortsætter som program på Radio Alfa. Man kan også i fremtiden høre Elvis hver søndag kl. 18.00. Vært i programmet er Henrik Knudsen sammen med Radio Alfas programchef Poul Foged – og de forklarer lidt nærmere om programmet:

"Der vil fortsat være interessante historier om Elvis, men en lytter får hver gang muligheden for at spille sine 3 favorit Elvissange. Vi præmierer naturligvis den lytter, der bliver valgt ud".

Vil man være med i programmet, så send en mail med 3 favorit Elvis sange til henrik@gracelandranders.dk, eller skriv det på Graceland Randers' Facebook www.facebook.dk/GracelandRanders