Start player for Always Elvis Radio

Nyhed oprettet d. 05-02-2012 17:00:00

Lisa Marie om sin farBookmark and Share

Elvis Presley var altid klædt på til at optræde.

'Heartbreak Hotel'-sangeren døde 42 år gammel i 1977 og selvom datteren Lisa Marie kun var ni år gammel, da han døde, omhandler et af hendes levende minder om faderen, hvor fantastisk han var med sit udseende.

Hun fortæller: "Han var altid klædt på til fingerspidserne. Du så ham aldrig gå nedenunder i sin pyjamas. Du så ham aldrig i mindre end 'klar til at blive set'."

"Der er indimellem sådan en fjollet opfattelse af ham, som jeg ikke altid elsker - du ved, de senere år og hele polymikken med det hvide jumpsuit. Nu er jeg nok ovre det. Men det var overalt på et tidspunkt. Det var til at krumme tæer over."

Lisa Marie, som lige har indspillet sit tredje album, afslørede også at hendes far, som havde begge fødder plantet solidt på jorden, elskede at hænge ud på sin motorcykel med folk i hans lokalområde i Memphis, Tennessee.

Hun sagde: "Nogle gange tog han ud og der ville være en konvoj af folk bag ham. Kørende ned af Elvis Presley Boulevard med en hel hær af forskellige maskiner efter sig."

source: skynewscom.au