Start player for Always Elvis Radio

Nyhed oprettet d. 07-02-2012 14:00:00

Lisa Maries nye udstilling på GracelandBookmark and Share

Få en bid af Lisa Marie Presleys barndom:

I weekenden 4.-5. februar åbnede Lisa Marie Presley den nye særudstilling på Graceland i Memphis - ”Elvis Through His Daughter’s Eyes”. Udstillingen skal give de besøgende et indtryk af, hvordan det var at være Elvis’ datter. Udstillingen omfatter blandt andet Lisa Maries barnesko, hendes første pladespiller, en lille hvid pelsjakke og andre ting fra hendes dagligdag på Graceland i Memphis, hvor Lisa Marie boede til hun var 5 år. Hendes forældre blev skilt på dette tidspunkt og Lisa Marie flyttede til Californien med sin mor. I perioden derefter fortsatte hun med at besøge Graceland i Memphis, hvor hun blandt andet erindrer, hvordan man ventede på, at Elvis skulle gøre sin entré ned af den berømte trappe på Graceland i Memphis.  En af Lisa Maries yndlingsgenstande, der er udstillet, er bilnøglen til en golfbil. Det vækker minder fra hendes stunder alene med sin far, hvor de kørte rundt i nabolaget kun de to.

Lisa Marie har brugt det meste af de sidste par år på at passe sine 3-årige tvillinger, som hun har med sin nuværende mand Michael Lockwood. Udover tvillingerne har Lisa Marie 2 børn med sin tidligere mand musikeren Danny Keough, et ægteskabet der endte i 1994. Lisa Marie har derudover været gift med skuespilleren Nicholas Cage og popstjernen Michael Jackson. Den nye udstilling på Graceland i Memphis inkluderer et foto af Lisa Marie og Michael Jackson, under et besøg på et børnehospital i Ungarn, hvor parret havde hjulpet et barn med at få en levertransplantation. Lisa Marie afslutter samtalen om Michael Jackson med at sige, at hun har gode minder om ham.

Lisa Marie Presley føler endnu ikke, at der er noget, der har ramt beskrivelsen og skildringen af sin far på den rette måde og går derfor med overvejelser om selv at lave en film om Elvis. Lisa Marie forestiller sig en film a la ”Walk the Line” – filmen om Johnny Cash med Joaquin Phoenix i hovedrollen.

Lisa Marie, som har arvet sin fars ejendom, er glad for ideen om at opdatere turistattraktionens udstillinger og Heartbreak Hotel på den anden side af vejen fra Graceland i Memphis. Lisa Marie ser endvidere meget gerne, at der handles på fattigdomsproblemet i området omkring Elvis Presley Boulevard – hun husker tydeligt, da dette problem ikke eksisterede og håber at - selvom Memphis Officials længe har talt om at forbedre området omkring Graceland uden noget er sket - der snart sker forbedringer, da Graceland er et af Tennessees mest besøgte turistattraktioner.

Lisa Maries 3. plade udkommer i maj og bliver produceret af Grammy-vinder T-Bone Burnett.

Kilde: The Washington Post, By Associated Press