Start player for Always Elvis Radio

Nyhed oprettet d. 29-02-2012 13:00:00

Priscilla Presley satser på Home CollectionBookmark and Share

 Viva Las Vegas! Priscilla Presley satser på Home Collection.

LAS VEGAS - 34 år efter Kongens død er Vegas "all shook up" igen på grund af Priscilla Presleys Home Collection.

Selvom hun i sit ægteskab med Elvis var hjemmegående, har Priscilla Presley stablet sin egen karriere på benene som forfatter, skuespiller og forretningskvinde. Hendes seneste fortagende i forbindelse med indretning af hjem, er en universal collection der omfatter møbler, belysning, kunst og tilbehør som er lavet i samarbejde med H Studio og dets kunstner og grundlægger, Shlomi Haziza.

Med mere end 120 varer er ideen, at sælge kollektionen som helhed. Senge, lamper, billedrammer, spejle, borde, stole, opbevaringsbokse, lysestager, puder og hylder er blot nogle af de varer som kollektionen indeholder. Indenfor det er der linjerne Gothic Modern og Vintage Eclectic.

"Vi ønsker, at folk skal se det hele sammen, og forhåbenligt vil de gerne have det i deres hjem" sagde Presley i et interview.

"Da Shlomi og jeg diskuterede det for første gang var vi enige om, at linjen skulle have balance - yin og yang, det maskuline og feminine" siger hun og peger på to vaser i showroomet som eksempel. "Jeg kalder dem Adam og Eva. En repræsenterer det maskuline, den anden det feminine. Det er hele grundlaget for vores kollektioner. Der er nød til at være en balance, for en mand skal føle det ligeså komfortabelt som en kvinde" forklarer hun.

Det der gør denne "celebrity line" anderledes fra andre er, at den er meget personlig. Presley fortalte Haziza hvad hun ville have, og han tegnede designet."Han er den første kunstner der virkelig fangede mig" siger hun.

"Der er ikke en eneste ting her, som jeg ikke vil have i mit hjem. Det afspejler hvad jeg holder af, og hvad jeg føler"

Priscilla er dyreven og rytter, og selvom hun ikke ridder for tiden, har Presley valgt tre dominerende motiver: heste, duer og sommerfugle.

"Heste repræsenterer power, skønhed og styrke. Duerne står for fred og følsomhed. Alle elsker duer!" siger hun.

"Jeg har indrettet boliger i lang tid" siger Presley. "Da jeg var en ung pige, ændrede jeg min mors værelser. Hun vidste aldrig hvad hun kom hjem til - jeg flyttede rundt på møblerne."

"Folk har en tendens til at vælge det sikre og er bange for at gå væk fra den såkaldte norm. Sådan har jeg aldrig rigtigt været. Jeg har altid elsket det overraskende element."

"Der er tre ting folk går efter når de skal købe møbler: 1. pænt udseende; 2. det er komfortabelt; 3. det er praktisk. Så jeg mener at denne kollektion er unik, den har stil og er praktisk på samme tid."

 

Kilde: therepublic.com