Start player for Always Elvis Radio

Nyhed oprettet d. 05-03-2012 11:00:00

Elvis Tribute Artist konkurrenceBookmark and Share

Elvis Presley Enterprises annoncerer en foreløbig konkurrence, der leder efter den "Ultimate Elvis Tribute Artist" i 2012


I forbindelse med 35-året for Elvis' død, fejres Kongen af Rock 'n' Rolls liv og arv med blandt andet verdensomspændende konkurrencer.

MEMPHIS, Tenn. Elvis Presley Enterprises (EPE) annoncerede tidligere i år et antal foreløbige konkurrencer der finder sted rundt om i verden, som en del af den 6. årlige konkurrence for at finde den "Ultimate Elvis Tribute Artist."

Deltagerne vil blive udvalgt ved forskellige scener på for eksempel messer, festivaler, teatre osv. Semifinalen og finalen vil blive afholdt i løbet af "Elvis Week" i 2012 som finder sted i Memphis 10.-18. august 2012.

"I 2012, i løbet af 35. årets jubilæum, vil man rundt i verden kunne fejre Elvis' liv og arv med koncerter, festivaler, specielle events og unik produktfrigivelse" siger Scott Williams, Vicepræsident for marketing og medie hos EPE. "Disse konkurrencer giver Elvisfans i hele verden en mulighed for at opleve hans musik på en sjov og unik måde, en måde hvis popularitet fortsat vokser."

Dommere på hver scene vil kigge efter den der bedst repræsenterer Elvisarven i vokal, stil, kostume og sceneoptræden. Den bedste totale kunstner får titlen "2012 Ultimate Elvis Tribute Artist."

Udover de ovennævnte konkurrencer, har fans mulighed for at nyde nogle af de forgående vindere af "Ultimate Elvis Tribute Artists" der turnerer i showet "Elvis Lives" som er et "Ultimate Elvis Tribute Artist" event, der turnerer i 29 amerikanske byer fra 19. marts 2012.

Vinderen af konkurrencen i 2011 "Ultimate Elvis Tribute Artist" Cody Slaughter, kan man se optræde i rollen som Elvis i Nordamerika touren af "Million Dollar Quartet". Vinderen af konkurrencen 2009 "Ultimate Elvis Tribute Artist" Brandon Bennett, kan man se optræde i rollen som Elvis i Chicago-udgaven af "Million Dollar Quartet."

 

Priser for "Ultimate Elvis Tribute Artist" 2012-konkurrencen inkluderer:

1. pladsen:

* Titlen som "Ultimate Elvis Tribute Artist" 2012

* Kontrakt med "Legends in Concert"

* Kontant beløb på $20,000

* Fender Elvis Presley Kingman akustisk guitar

 

2. pladsen:

* Kontant beløb på $5,000

* Et udvalg af andre værdifulde priser

 

3. pladsen:

* Kontant beløb på $3,000

* Et udvalg af andre værdifulde priser

 

 

Kilde: Business Wire