Start player for Always Elvis Radio

Nyhed oprettet d. 15-03-2012 20:00:00

Lisa Marie's album ude 15. maj!Bookmark and Share

Lisa Marie Presleys nye album, "Storm and Grace," vil være på gaden den 15. maj og være hendes første album i fem år. Det blev produceret af Grammy-vinder T Bone Burnett og indspillet i The Village Studios i Los Angeles.

"Intet var planlagt eller udtænkt på nogen måde og ud af det kom der en meget organisk plade, som altid har huseret inde i mig. Jeg er utrolig stolt sagde Lisa Marie torsdag i en pressemeddelelse. "Det var en drøm, der gik i opfyldelse og en kæmpe ære, at T-Bone kunne lide sangene og producerede og spillede på pladen."

Burnett tilføjer: "Jeg var nysgerrig. Jeg spekulerede på, hvad datteren af en amerikansk revolutionær kunstner havde at sige. Det jeg hørte var ærligt, råt, upåvirket og sjælfuldt. Hendes far ville være stolt af hende. Jo mere jeg lyttede til sangene, jo dybere en kunstner, syntes jeg, hun var. Når man lytte forbi medielarmen er Lisa Marie Presley en kunstner af stor værdi udi sydstatsamerikansk folkemusik.

For at promovere albummet vil Presley også optræde i en episode af American Idol, foreløbigt planlagt til maj. Presley har udgivet to tidligere albums. I 2003 udgav hun "To Whom It May Concern", som blev certificeret guld og i 2005 udkom "Now What". Begge debuterede i Top 10 på Billboard 200.

Kilde: Billboard.com