Start player for Always Elvis Radio

Nyhed oprettet d. 23-03-2012 11:00:00

Elvis' "honeymoon hideaway"Bookmark and Share

Naboerne til Elvis' "Honeymoon Hideaway" er all shook up

 

 

Det er et af de mest berømte huse i historien om de kendtes paradis, Palm Springs. Det var Elvis og Priscilla Presleys “Honeymoon Hideaway” hvor Kongen og hans brud tilbragte deres bryllypsnat og de efterfølgende dage - det er 45 år siden i år.

Men huset er i dag ikke en "honeymoon" for dets naboer. Naboerne mødes snarest med byens myndigheder da naboerne mener, at ejendommen er blevet en højlydt og kommerciel virksomhed med koncerter, tours, fester og trafik - det er Vista Las Palmas naboerne ikke tilfredse med.

På opfording af Elvis' manager Col. Tom Parker der ejede et hus rundt om hjørnet, lejede Elvis huset på Ladera Circle i 1966 i et år, dette kostede ham $21,000. Andre berømtheder i området inkluderede Marilyn Monroe, Dean Martin, Peter Lawford og Trini Lopez.

Huset var et privat hjem for Robert og Helene Alexander og huset blev vist i Look Magazine som “House of Tomorrow" i 1962.

Elvis, som var 32 år, havde planlagt at blive gift med 21 årige Priscilla Beaulieu i huset 1. maj 1967. Men pressen fik nys om brylluppet, så Elvis og Priscilla sneg sig ud af husets bagdør og flygtede med Frank Sinatras fly, for at blive gift i Las Vegas. Samme aften fløj det nygifte par tilbage til Palm Springs for at holde deres honeymoon.

Sådan en kendis-historie tiltrækker masser af besøgende, og huset er markedsført som et retro-party-palads der kan huse op til 180 personer til forskellige events, som for eksempel februar måneds fest “Elvis & Chocolate” på Valentine's Day. Men det er for meget for naboerne, der flyttede til området for Palm Springs' fred og stilhed.

Naboerne efterspørger strengere kontrol og mener, at byen skal lave en "per-event basis" godkendelse, og byen er enig. Men husets ejere har appelleret, da de ønsker en mere løs "per-event basis" godkendelse for ikke at skulle ansøge til alle deres fester og arrangementer.

Resultatet af mødet vil fastlægge om husets naboer får deres fred og stilhed tilbage, eller om de bliver nødt til at leve med udsigten til Heartbreak Hotel.

 

Kilde: mydessert.com