Start player for Always Elvis Radio

Nyhed oprettet d. 29-03-2012 10:00:00

The Circle G Ranch til salgBookmark and Share

Pressemeddelelse fra folkene bag The Circle G. Ranch:

 

 

FÅ DEN STØRTE BID AF ELVIS!

Ranchen hvor Elvis tilbragte mange lykkelige timer kort efter hans bryllup, som en kommende far og som entertainer, er i forfald. Ejendommen er sat til salg for $3.9 millioner. Elvisfans i hele verden forenes og er fast besluttede på, at gøre deres yderste for at bevare og beskytte dette enestående stykke af Elvis’ historie.

Kampagnen tiltrækker interesse fra hele verden, og vi har modtaget fantastiske støtte-tilkendegivelser fra flere at dem, som kendte og elskede Elvis: Joe Esposito (ven og medlem af The Memphis Mafia), Linda Thomson (kæreste), Larry Geller (ven, spiritual rådgiver og frisør) for at nævne et par stykker.

Vi gør vores yderste for at finde en gruppe mennesker der deler vores drøm, og har midlerne til at købe ranchen, og med hjælp og støtte fra fans i hele verden vil vi rede og renoverer ranchen tilbage til den som Elvis kendte og elskede. Vores håb er, at ranchen ikke kun bliver en ny "must see" attraktion for Elvisfans der besøger Memphis, men også en værdifuld facilitet for det lokale samfund.

Vi er lykkelige over at kunne annoncere, at der er aftalt et møde med Borgmesteren i Horn Lake i August. Der vil også være repræsentanter fra Senator Thad Cochrans afdeling.

Vi har endvidere nogle spændende planer for "Elvis Week" i august 2012 – dette er 35-året for Elvis’ død, og tusindvis af fans vil være i Memphis for at hylde Kongens liv og arv.

Se vores hjemmeside for seneste nyt: www.circlegfoundation.co.uk

TAK,

Lesley Pilling

Srifter & Direktør for The Circle G Foundation.

 

For yderligere information eller kontakt: friendsofcircleg@talktalk.net