Start player for Always Elvis Radio

Nyhed oprettet d. 18-04-2012 13:00:00

Elvisfestival


Bookmark and Share

Pressemeddelelse fra Sue Milestone, OEPFC UK - West of England Branch:

 

VELKOMMEN ALLE ELVISFANS

EUROPÆISK ELVIS SOMMERFESTIVAL 2012

Base Nautique, FONTET 33190, South West France

 

Fredag 14. september kl. 16.00 – søndag 16. september kl. 22.00

 

100% ELVIS

INGEN IMPERSONATORS, JUMPSUITS, PARYKKER ELLER KOSTUMER ER TILLADT

Pris: 60 euro per person for weekenden

Location: ‘Base Nautique’ Park i den smukke by Fontet, der ligger sammen med den maleriske og berømte kanal Garonne River, ca. 70 km. øst for Bordeaux i sydvest Frankrig. På stedet finder man en badesø, toiletter, brusere og et klubhus med et overdækket område.

Det er enkelt at komme til Fontet:

Med fly: Bordeaux & Bergerac Airports (45min)

Med tog: Marmande, Libourne eller Bordeaux Station

Med bil: Paris – Chartres – Tours - Angouleme –Bordeaux -La Reole – Fontet (Base Nautique de Fontet 33190)

 

En fantastisk og sjov weekend med live Elvismusik er hermed muligt for alle Elvis Presley Fans i hele Europa, Ireland, UK og resten af verden. Der vil være fantastiske bands der vil spille dine yndlings Elvis Presley sange, lige fra Country & Western til Rock & Roll, R & B til Gospel.

Ricky Norton vil også deltage og fremføre sin fantastiske ‘Like Elvis in Las Vegas’ show. Ricky kommer direkte fra sin optræden i August på Graceland, hvor han personligt er inviteret af EPE til at optræde ved dette års specielle 35 års jubilæum.

Udover livemusik vil der være Elvis Discos, udvalgte videoer som vil køre gennem weekenden og en Elvisfilm, som vil blive vist til midnat om lørdagen.

Der vil også komme specielle gæster som kendte Elvis, og de vil give indsigt i Kongens fascinerende liv. Der vil være mulighed for et "Meet & Greet" med disse specielle gæster, samt at få en autograf og stille dem spørgsmål.

 

American Classic Cars fra 50'erne og 60'erne:

Vi inviterer også bilejere til at deltage med deres Classic Cars fra Elvistiden. Man kan finde yderligere detaljer på: www.elvismyhappiness.com

 

Mad og drikke:

Vi tilbyder Continental Breakfast, Hog Roast, BBQ & Pizza, Crepes, Ice Creams og formentligt Elvis' livretter ‘Peanut Butter & Banana Sandwiches' og Mississippi Mud Pies og Carrot Cake.

 

I weekendpakken til dette fantastiske event får man t-shirt, nøglering, køleskabsmagnet, postkort & håndledsbånd - det hele for 60 euro. Pakken vil også inkludere en liste med indkvarteringsmuligheder i området.

Det er nødvendigt at forudbestille disse pakker inden 31. maj 2012, da der kun er plads til et begrænset antal i parken. Pakkerne kan KUN købes online på: www.elvismyhappiness.com.

Handlende vil blive inviteret til at købe og sælge Elvis Merchandise, og man er nød til i forvejen at reservere online før 31. maj 2012.

Caravan & Camper Van ejere skal reservere plads online.

Yderligere detaljer på: www.elvismyhappiness.com

Med støtte fra The Official ‘Elvis My Happiness’ Paris Fan Club. www.elvismyhappiness.com

Med støtte fra The Official Elvis Presley Fan Club Bristol & South West Counties: mail@peggsue.co.uk

 

Vilkår og betingelser:

Vigtigt:

Vi anbefaler stærkt, at fans arrangerer en omfattende rejseforsikring der inkluderer afbestillingsforsikring og som fuldt ud dækker alle ejendele, offentligt ansvar, skade eller tab.