Start player for Always Elvis Radio

Nyhed oprettet d. 30-05-2012 11:00:00

Elvis Week Kunst KonkurrenceBookmark and Share

International kunstkonkurrence inviterer kunstnere til at indsende kunstværker inspireret af Elvis’ sang "If I Can Dream".

The Memphis Brooks Museum of Art og Elvis Presley Enterprises, Inc. er glade for at annoncere "If I Can Dream" International Art Competition i Elvis Week 2012.

Siden Elvis startede sin karriere, har fans fra hele verden være inspireret af hans musik. Stadig i dag, 35 år efter hans død, kan Elvis ses i kunst af alle slags, herunder malerier, skulptur, mixed media og meget mere. Denne konkurrence giver kunstnere fra hele verden lov til at bruge Elvis som inspiration og se deres kunst på udstilling på et museum i Elvis’ hjemby, Memphis.

Originale kunstværker skal blive inspireret af sangen "If I Can Dream", som Elvis sang i løbet af en hjerte-følende præstation ved afslutningen af ​​hans 1968 NBC tv-speciel. Sang er skrevet af showets musikalske leder W. Earl Brown som reaktion på mordet på Dr. Martin Luther King Jr., "If I Can Dream" beskriver en verden fuld af håb og uden tvivl, smerte og frygt. Efter at have hørt sangen for første gang, sagde Elvis, "Jeg kommer aldrig til at synge en anden sang, som jeg ikke tror på. Jeg har aldrig tænkt mig at lave et andet billede, som jeg ikke tror på."

Afleveringsfristen for Brooks’ internationale kunstkonkurrence, If I Can Dream, er 16. juni.

Et professionel panel af dommere vil udvælge kunstværker og tildeling første, anden og tredjepladsen præmier i tre divisioner: professionel, ikke-professionelle, og unge (under 18 år). Vinderne vil blive annonceret den 25. juni, og indgå i en udstilling, der vil være på udsigt over Brooks fra 21. juli-16. september. De resterende indlæg vil blive vist via PowerPoint på udstillingen. Besøgende vil få mulighed for at stemme for "Fans 'Favorite" gennem Elvis Week, som slutter den 19. august.

Se mere her: http://brooksmuseumnew.sitewrench.com/ificandream

 

 Kilde: commercialappeal