Start player for Always Elvis Radio

Nyhed oprettet d. 21-07-2012 10:00:00

Country Music Hall of Fame specielle Elvis eventsBookmark and Share

35. års dagen for Elvis Presleys død nærmer sig og i den forbindelse har Nashvilles Country Music Hall of Fame & Museum planlagt en række arrangementer i næste måned for at fejre kongen af ​​Rock 'n' Roll. Blandt de planlagte programmer er Q & A-sessions med musikere med forbindelse til Elvis og gratis screeninger af film med fokus på rock-ikonet.

Den 11. august vil flere bemærkelsesværdige sangskrivere, der skrev sange til Elvis - herunder Mac Davis, Jerry Chesut og Billy Swan - deltage i et arrangement kaldet "Songs Fit for a King: Top-sangskrivere Mindes Elvis".

Den følgende dag vil museet vise en særlig redigeret version af 1970-dokumentarfilmen "Elvis: That’s the Way It Is", som indeholder generalprøve og koncertoptagelser af Elvis i Las Vegas.

Den 18. august vil Chips Moman deltage i et interview i museets Ford Theater. Udover at have skrevet flere country-soul klassikere, producerede Moman flere af Elvis' sene hits som "Suspicious Minds", "Kentucky Rain" og "In The Ghetto"

Museet vil desuden den 19. august vise en 1987-dokumentar "Elvis '56", som fokuserer på året, hvor Elvis brød igennem som superstjerne.

Kilde: classichitsandoldies.com