Start player for Always Elvis Radio

Nyhed oprettet d. 21-07-2012 13:00:00

Elvis at 21 udstilling i the Pink Palace MuseumBookmark and Share

Fra i dag vil kongen regere på Pink Palace i Memphis! Året var 1956 og freelance fotograf Alfred Wertheimer var blevet bedt om at fotografere en relativt ukendt Memphis-sanger. Han blev betaget af denne unge, energiske kunstner og på blot en håndfuld dage i foråret og sommeren, fulgte han Elvis Presley og tog billeder af hans spring fra ubemærkethed til superstjernestatus. Nu har du chancen for at se disse one-of-a-kind fotografier denne sommer på Pink Palace.

Det er kun passende, at disse fotografier kommer til Memphis lige før og under Elvis Week 2012. Kom og genoplev Kongens uskyldige yngre dage og føl energien fra ​​en ung mand, der kun lige var begyndt at realisere sit potentiale. Alfred Wertheimers smukke fotografiudstilling har været udstillet på prestigefyldte museer og gallerier over hele landet, herunder National Portrait Gallery i DC og Grammy Museet i Los Angeles. Udstillingen er endelig på vej tilbage til sit retmæssige hjem: i Memphis, fødestedet for Elvis' karriere.

"Elvis at 21: Fotografier af Alfred Wertheimer" åbner for publikum 21 juli og vil blive udstillet indtil 14 oktober, så besøg Pink Palace til sommer og kick off Elvis Week tidligt ved at fejre fødslen af ​​en legende. The Pink Palace vil også udvide deres åbningstid indtil kl. 21:00 den 10.-15. august for 35.-års fejringen.

For mere information om denne udstilling, besøg "Elvis at 21" på Twitter og Facebook eller besøg www.pinkpalace.com. For mere information om specielle gæsteoptrædener og alle de begivenheder, der finder sted i Memphis i Elvis Week 2012, kan du besøge www.ElvisWeek.com.

Source: elvis.com