Start player for Always Elvis Radio

Nyhed oprettet d. 03-09-2012 10:00:00

ABC 24 nyhedsindslag om Circle G FoundationBookmark and Share

En Circle G Foundation rapport fra ABC 24 News. Besøg Circle G Foundation på http://www.circlegfoundation.co.uk/

"(Det var der, hvor kongen blev en cowboy. Sådan beskriver Elvisfans ranchen i Horn Lake, Mississippi, hvor han og Priscilla tilbragte deres bryllupsrejse.

The Circle G Ranch var en af ​​kongens foretrukne getaways i 60erne og 70erne. Nu er det forsømt og falder fra hinanden.

Ranchen har været til salg i årevis. I 2010 startede en gruppe fans en non-profit organisation for at redde det. Deres kampagne er blevet verdensomspændende og hvis begejstring var nok de ville have nået målet. Men organisationen mangler en enkelt vigtig detalje: penge.

"Dette er et andet sted at besøge," siger Tony Benison, en engelsk fan på visit. "(Fans) tager til Tupelo. De tager til Graceland og spekulerer over, hvor de ellers kan tage hen"

The Circle G er enhver Elvis fans drøm.

"Man kan ikke blive ved med at gå frem og tilbage til huset hele tiden," siger Benison. "Dette er Elvis' sted, hvor han tilbragte sin bryllupsrejse." Og hvor Elvis red heste og tog hen at komme væk fra det hele.

"Vi ser det som den Gyldne Elvis Trekant", siger Lesley Pilling, grundlægger af Circle G Foundation. "Du har Graceland, Tupelo og Circle G-ranchen." Men Kongens dage er et fjernt minde i forhold til hvordan, ranchen ser ud i dag.

"Det er bare et dejligt sted at være, men det er stort set en ruin, det hele falder ned," siger Benison.

The Circle G Foundation forsøger at vende skuden. De ønsker at genoprette ranchen, så fans kan opleve den på samme måde, som Elvis gjorde.

"Vi har ambassadører i Danmark, i Italien, Australien, Sydafrika, Storbritannien og i Irland," fortæller Pilling abc24.com. Hun og andre Elvisfans i Memphis under Elvis Week mødtes med Horn Lakes Borgmester fredag ​​morgen.

"Det er den mest nede-på-jorden og fornuftige idé, jeg har set indtil nu," siger Borgmester Nat Baker.

Men fansene mangler stadig at finde en køber. Købsprisen er næsten fire millioner dollars. De har brug for, at en person med penge hopper om bord.

"En Elvisfan, der værdsætter betydningen af ​​ranchen," siger Pilling. "Det ville være fantastisk," tilføjer Benison.

De fortæller, Elvis elskede søen på ranchen, broen og korset. De er bekymrede for, at disse vil blive tabt for tabt for evigt som tiden går.

"Hvis Elvis-delen af det forsvinder," siger Pilling. "Hvis korset falder ned, broen falder ned, eller hvis huset forværres, så vil denne værdi være væk."

Det ville være disse Elvisfans' mareridt.

Circle G Foundation søger også om at få optaget ranchen på det nationale historiske register. De indgiver ansøgningen meget snart. Hvis den vedtages, vil ranchen skulle beskyttes ved lov. Det er bare en af ​​mange muligheder, som gruppen arbejder med for at redde Circle G) "

Kilde: abc24.com