Start player for Always Elvis Radio

Nyhed oprettet d. 31-10-2012 12:00:00

Ny bog af Jørgen de MyliusBookmark and Share

Titel: Tak for musikken!

Jørgen de Mylius signerer sin nye bog hos Bog & Idé på Brødregade i Randers i dag kl. 15.

Jørgen de Mylius skriver: “Jeg var 12 år, og Elvis’ stemme i Radio Luxemburg slog benene væk under mig. Det førte til en skriftlig protest til Danmarks Radio fem år efter, da de startede P3. De behandlede ikke musikken med respekt.

Nu har jeg foretaget den rejse igen. Jeg har forsøgt at genopleve samværet med de mennesker, der har haft betydning og dermed har været med til at gøre mig til den, jeg er. De 50 professionelle år startede lige så forunderligt som forløbet har været. Inde i varmen det ene øjeblik, ude i kulden det næste. Men altid med min tro på, at nogle ville have udbytte af det, jeg lavede.

Jeg anede ikke, at det var en revolution at spille Elvis og Beatles i dansk radio, men sådan blev det, fordi ingen andre ville røre den slags musik med en ildtang.

Bogen er reflektioner fra det liv i medierne, som blev mit. Jeg var meget ung, da jeg blev indfanget af musikken. Jeg var ret ung, da jeg fik mit første barn, og en meget voksen mand på 59 år da jeg blev far til min yngste datter. Tingene griber ind i hinanden. Kærligheden, børn, ægteskab, arbejde, skilsmisse, medierne, musikken. Det er alle disse krinkelkroge og snoede stier, jeg har forsøgt at bevæge mig ind og ud af.”