Start player for Always Elvis Radio

Nyhed oprettet d. 19-01-2013 10:45:00

Musikhistorie 19. januarBookmark and Share

Den 19. januar i 1959 skrev Elvis et brev til Colonel Parker. På det tidspunkt var Elvis udstationeret i Tyskland. I sit brev opfordrede han til at arrangere med RCA, at der skulle udsendes en optaget besked til hans fans:

"I want to be able to thank them not only for buying my records and for their loyalty to me but also for the help they have given me in deciding the kind of songs to sing… I'm deeply grateful to them, and I want them to know it. When I'm out of the army recording again, I will always listen to their ideas, just as I did before, I just wanted to let my fans know how I feel. Sincerely, Elvis."

Oversat til dansk:

"Jeg vil gerne kunne takke dem, ikke kun for at købe mine plader og for deres loyalitet over for mig, men også for den hjælp, de har givet mig til at beslutte den slags sange jeg synger ... Jeg er dybt taknemmelig for dem, og jeg vil have at de ved det. Når jeg er ude af hærens optagelse igen, vil jeg altid lytte til deres ideer, lige som jeg gjorde før, jeg ville bare have at mine fans ved, hvad jeg føler. Venlig hilsen Elvis."

 


Der kunne desværre ikke linkes direkte til FTD 111 - G.I. Blues Volume 1 i shoppen.
Klik her for at søge efter produktet i shoppen.


Der kunne desværre ikke linkes direkte til Soldier Boy 53 310 761 - DVD i shoppen.
Klik her for at søge efter produktet i shoppen.