Start player for Always Elvis Radio

Nyhed oprettet d. 25-01-2013 15:00:00

Elvis-musikere har lavet maleri – skal det være dit?Bookmark and Share
TCB-band og The Imperials har malet for at donere hjertestarter. Du kan byde på maleriet frem til 1. marts, hvor du også kan se det på Graceland Randers. 

 

Du kan byde på maleriet her: http://www.kunstenatreddeliv.dk/nyheder/73-auktion-elvis-maleri-giv-dit-bud)

TCB Band og The Imperials
TCB-band og koret The Imperials stod for 4O år siden på scenen sammen med Elvis Presley ved showet ”Aloha from Hawaii”. Her i januar måned fejrer de jubilæet og mindes Presley, der ville havde fyldt 78 år, hvis han stadig var i blandt os. Det sker ved at genopføre showet i lande som Tyskland, Findland, Schweitz, Østrig og Danmark. 

”Kunsten at redde liv”
I forbindelse med showets eneste forestilling i Danmark, på Værket i Randers, malede det tidligere Presley-band og kor et maleri. Det skete fordi Graceland Randers havde inviteret hjerte-projektet ”Kunsten at redde liv” med til koncerten. Projektet blev grundlagt i august 2012 og har til formål er at sprede viden om førstehjælp og indsamle penge til at donere hjertestartere til sportsklubber, skoler og andre steder, hvor der samles mange mennesker.  Et initiativ som både TCB Band og The Imperials gladelig  ville støtte op om. Derfor lavede de maleriet sammen med den østrigske Elvis-sanger Dennis Jale, som musikerne har optrådt sammen med siden 2003.

”De gik alle til opgaven med megen iver”, fortæller den randrusianske billedkunstner Hanne Koch, der bistod de 13 kendte Elvis-musikere med gode råd til maleriet.

”Egentligt gjorde jeg ikke så meget andet end at finde maling og pensler til dem, resten gik af sig selv.  Som billedkunstner må jeg sige, at det var musikere med talent for også at male,” udtaler Hanne Koch.