Start player for Always Elvis Radio

Nyhed oprettet d. 13-02-2013 12:00:00

Det Lille Ekstra - Inspiration til dine medarbejdereBookmark and Share

Giv dine medarbejdere fornyet energi og inspiration. Hiv dem ud af de sædvanlige rammer og giv dem et skub til at give ’det lille ekstra’ i hverdagen.

’Det lille ekstra’ er i virkeligheden utroligt simpelt, men kan gøre en stor forskel for kunderne, kollegerne, én selv, familien, vennerne… For alle man møder på sin vej.

Graceland Randers indbyder dig og dine medarbejdere til et spændende foredrag med karismatiske Connie Svendsen, som har et budskab der går rent ind!

Om foredraget
Få vinger sammen med Connie, når hun med en gavmild portion humor og selvironi giver dig masser af sjove inspirerende eksempler på, hvordan man skaber arbejdsglæde i en travl hverdag. Hør om vigtigheden af at give “Det Lille Ekstra” og hvordan denne enkle teknik kan føre til store forandringer og resultater.

Hvem er Connie Svendsen?
Connie har arbejdet som guide og airguide i Spies-koncernen og har igennem de sidste 25 år også været tilknyttet Dyrehavsbakken.
Desuden har hun rejst Europa rundt med en tryllekunstner, født Danmarks næststørste baby, og som konferencier tabt sine stifttænder uden at tabe fatningen.Connie har en smittende positiv tilgang til livet, og har en fantastisk evne til at dele ud af sine erfaringer og gode råd, så de kan anvendes både privat og på arbejdspladsen. Hun har undervist i flybranchen igennem 7 år og brænder for god service.

Tidspunkt for foredrag
Tirsdag den 19. marts 2013 kl. 19.

Tilmelding og pris
Vi skal have tilmelding til foredraget senest den 15. februar 2013. Send tilmelding til info@gracelandranders.dk

Prisen for foredraget er kr. 150 pr. person.

Billet kan også købes via nedenstående link:


Der kunne desværre ikke linkes direkte til Foredrag - Connie Svendsen i shoppen.
Klik her for at søge efter produktet i shoppen.