Start player for Always Elvis Radio

Nyhed oprettet d. 11-02-2014 10:30:00

Du kan stadig nå det!Bookmark and Share

BROHUS’, BECHMANN OG MØLLER

Vinden blæser om ørene på dig, og kulden finder det første og bedste stykke bart hud. Hårene rejser sig, og en let skælven går igennem kroppen. Indenfor lyder en højrystet latter. Varmen stryger dig blidt på kinden, og de bløde guitartoner byder dig indenfor, og ikke mindst velkommen, til en koncert med BROHUS’,BECHMANN&MØLLER.

Kom ind og nyd varmen i januar og februar 2014, hvor en helt ny kvartet kan opleves.

Ester Brohus har budt sin gode ven og kollega Knud Møller op på scenen. Knud Møller, som normalt kan opleves sammen med Johnny Madsen, er uden tvivl den mest karismatiske guitarist herhjemme, og hans perfektionistiske omgang med guitaren går heller ikke ubemærket hen.

Ester Brohus og Knud Møller lavede i 2002 Esters’ 6. album sammen ”Poor Pretty Little Me”. Denne plade høstede hele tre Grammyer ved Danish Music Award. Nu vender de så stærkt tilbage, denne gang på scenerne landet over.

Med sig tager Ester Brohus også sin faste guitarist Janus Bechmann. Han har en stor del af æren for Esters Brohus nye sound, og hans kreative til gang til det seksstrengede instrument giver altid publikum kræs til øregangen. Han medbringer ikke kun guitaren, men også sin dobro og lap Steel, og de to guitarister bliver et glimrende supplement til Ester Brohus og datteren Sabrina Brohus, som Ester har valgt at tage med på kor.

Velkommen til en hyggelig koncert med masser af gode historier, og ikke mindst nye spændende toner fra det musikalske miljø.

Dato. 13.02.14. kl. 20.00 - Billetpris incl gebyr 175.00 kr. Din ordrebekræftigelse gælder som din billet.


Der kunne desværre ikke linkes direkte til BROHUS, BECHMANN OG MØLLER i shoppen.
Klik her for at søge efter produktet i shoppen.